Di Grassi wordt teamgenoot van Müller bij Abt Cupra

DoorMatthias Hautekiet

29 september 2023

We hadden het al voorspeld. Lucas di Grassi keert na twee seizoenen terug naar Abt. Hij wordt er de teamgenoot van Nico Müller, die zijn contract met een jaar verlengd ziet worden.

Foto © Abt Motorsport

Met 40 podiumplaatsen op 115 races is Lucas di Grassi een van de meest ervaren Formula E rijders. De Braziliaan maakte eerder deze week al bekend dat hij niet langer voor Mahindra zou rijden. Na twee seizoenen keert hij opnieuw huiswaarts. Di Grassi startte zijn Formula E carrière bij Abt, toen nog met Audi, en keert nu dus terug voor het tiende seizoen van het ABB Formula E Team.

Het voelt fantastisch om terug te zijn bij ABT. Met dit team heb ik niet alleen twee titels gewonnen, maar ik heb ook eindeloze herinneringen aan alle mensen die er met zoveel passie werken. Ik kan niet enthousiaster zijn om na twee jaar terug te keren en ik kijk er echt naar uit om samen te werken. Samen zullen we alles geven om stap voor stap de resultaten terug te krijgen die het hele team verdient.

Lucas di Grassi

Naast de terugkomst van di Grassi is er natuurlijk ook nog het nieuws dat Nico MÜller er nog een jaartje bij doet.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!