DS Penske onthult nieuwe livery

DoorMatthias Hautekiet

9 oktober 2023

DS Penske heeft vandaag hun nieuwe livery voorgesteld waarmee ze in het tiende seizoen van het ABB FIA Formula E Wereldkampioenschap gaan strijden. Maak kennis met de nieuwe wagen van Stoffel Vandoorne en Jean-Éric Vergne.

Op het eerste zicht is er weinig verandert aan de livery. DS blijft trouw aan zijn kleuren, goud en zwart, maar heeft ze nu omgewisseld. In combinatie met een nieuwe agressieve vectorvorm op de sidpod, moet DS Automobiles nog meer in de schijnwerpers staan. De livery werd ontworpen door de gerenommeerde designer Sean Bull.

De lancering van de nieuwe livery luidt het begin van het seizoen in en benadrukt de passie en het verlangen van iedereen om 110% te geven. Ik denk dat dit ontwerp, net als het team, een goed voorbeeld is van hoe we nooit stoppen met progressie, we nemen nooit genoegen met een compromis. Het zou gemakkelijk zijn om dezelfde livery te gebruiken als in seizoen 9, maar dat is niet onze aanpak en dat is het ook nooit geweest. De livery en het team worden elk jaar beter. Ik kijk uit naar een zeer solide, productieve en competitieve pre-season test in Valencia, gevolgd door een gooi naar het kampioenschap vanaf Mexico City.

Jay Penske, teameigenaar en teambaas

Beide rijders zijn alvast enthousiast en kunnen niet wachten om de wagen later deze maand te testen. Van 24 tot 27 oktober is het Circuit Ricardo Tormo de thuisbaas waar alle teams hun wagens kunnen testen en voorbereiden op het nieuwe seizoen.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!