WEC Fuji: Toyota op Pole, Vandoorne achteraan

DoorMatthias Hautekiet

9 september 2023

Het stond in de sterren geschreven dat Toyota Gazoo Racing zou domineren op de Fuji International Speedway. Het was Kamui Kobayashi die de #7 Toyota naar de polepositie reed. Brendon Hartley, volgt op de tweede startplek met de #8 Toyota. Porsche #5 en #6 starten vanop de derde en vierde plaats. Peugeot heeft er een mindere kwalificatie opzetten en start vanop de tiende (#93) en elfde (#94) stek. Stoffel Vandoorne reed zelf niet mee tijdens de kwalificaties. Het team en hijzelf zullen alles uit de kast moeten halen willen ze toch wat progressie maken tijdens de race.

Foto © Momenol Images / Jens Mommens

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!