Een voorproefje van de nieuwe Peugeot E-3008

DoorMatthias Hautekiet

9 september 2023

Nog 3 dagen en dan onthult Peugeot de NEW PEUGEOT E-3008, de nieuwe elektrische  Fastback SUV: the “Next-Level” E-3008. De wereldpremière van deze auto zal plaatsvinden op 12 september aanstaande in Sochaux (Frankrijk), in de historische en technologisch geavanceerde fabriek waar deze nieuwe Peugeot wordt geproduceerd. Deze elektrische SUV moet een bereik tot 700 kilometer halen!

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!