FE Rome: Felipe Drugovich snelst tijdens rookie test

DoorMatthias Hautekiet

14 juli 2023
2023 ABB FIA FORMULA E HANKOOK Rome E-Prix

Felipe Drugovich zette in Rome de snelste neer tijdens de rookie test op vrijdag. De Maserati-rijder deed dat met een mooie 1:43.736. Opvallend is dat Formule 2 kampioen ook tijdens de tests in Berlijn al de snelste was. Indien Mortara of Günther het team zouden verlaten, is het alvast duidelijk dat hun opvolger al klaarstaat. De tweede tijd werd neergezet door Sheldon Van Der Linde (Jaguar – 1:44.048), gevolgd door Luca Ghiotto (Nissan – 1:44.153) op plaats drie. Charlie Eastwood (McLaren) en Yann Ehrlacher (DS) ronden de top vijf af met 1:44.191 en 1:44.347.

Hoe de rest van het weekend eruit ziet, lees je hier.

Foto © Momenol Images / Jens Mommens

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!