FE Portland: Norman Nato bovenaan tijdens tweede vrije training

DoorMatthias Hautekiet

24 juni 2023

Norman Nato (Nissan) zette de snelste tijd, 1:09.101, neer tijdens de tweede vrije training in Portland. Maximilian Günther (Maserati) volgt met een mooie 1:09.240 op de tweede stek. Jaguar-rijder Sam Bird, die een halve sessie met problemen in de garage stond, vervolledigt de top drie met 1:09.242. Stoffel Vandoorne (DS) eindigt met 1:09.843 op plaats zeventien.

Foto © Nissan NISMO

U heeft nog een lange avond voor de boeg vandaag. De kwalificaties, te volgen via Eurosport.com, starten om 21u40. Voor de start van deze twaalfde race van het seizoen moet u nog wakker blijven tot 2u03. De Portland E-Prix is te volgen via Eurosport.com of op RTBF Auvio. De race deze avond belooft alvast voor veel spektakel te zorgen. Vooral de eerste bocht na start-finish blijkt een grote uitdaging te zijn voor de rijders.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!