Uze brengt laadpaal naar wagen

DoorMatthias Hautekiet

23 april 2023

Foto © Uze.energy

Uze, een Belgische start-up, zal vanaf dit najaar de “laadpaal” naar uw elektrische wagen brengen. Althans, als u in Antwerpen woont. Op dit moment doen ze dit al voor deelauto’s in de Antwerpse binnenstad, maar binnenkort dus ook voor particulieren. Het laden gebeurt met een mobiele snellader op een elektrische bolderkar. Hierdoor kan je waar ook in de stad tot 200km bijladen in amper 40 minuten.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!