VIDEO: Vandoorne begrijpt probleem met gewicht niet

DoorMatthias Hautekiet

12 mei 2024

Tijdens de kwalificaties voor de tweede race van het weekend werd Stoffel Vandoorne’s tijd in de duels geschrapt. Uit de officiële FIA-documenten blijkt dat de DS onder het minimumgewicht zat. Volgens het team was dit onmogelijk gezien er zo goed als niets aan de wagen was veranderd. Desondanks zorgt het warme weer ervoor dat de weegschalen plots elke wagen als drie kilogram lichter registeren.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!