Cowboy Cruiser nu ook in Mint-kleur verkrijgbaar

DoorMatthias Hautekiet

2 mei 2024
Cowboy Cruiser in de Limited Edition kleur Mint.

Cowboy brengt een nieuwe Limited Edition kleur uit voor zijn gevierde Cowboy Cruiser. Vanaf vandaag is de Cruiser tijdelijk ook beschikbaar in een frisse Mint kleur.

De nieuwe kleur hangt samen met de Red Dot Award die het merk onlangs ontving voor de Cowboy Cruiser voor de “Best of the Best” Award. Voor een gewone Cowboy Cruiser begint de prijs vanaf 2699 euro, maar doordat deze frisse kleur enkel op de Performance-versie te krijgen, komt de eindprijs een stuk duurder uit. Zo betaal je al 299 euro extra voor de AdaptivePower™, het draadloos opladen van je GSM en een verbeterde batterij. Samen met de extra kost van 99 euro voor deze exclusieve kleur komt de prijs van de Cowboy Cruiser in het Mint uit op 3097 euro. “De lente is dit jaar laat aangebroken in Europa, maar Mint biedt stijl, veiligheid en plezier voor rijders ondanks de regen”, zegt Richard Bone, VP of Design, Cowboy. “De timing van deze nieuwe editie kon niet perfecter zijn, in lijn met onze recente onderscheidingen bij de Red Dot Awards. Dit is een bewijs van ons streven naar uitmuntendheid en innovatie in elk aspect van onze producten.” De optie is uniek voor het ‘herenmodel’, maar Cowboy benadrukt dat de Cruiser ST nog steeds verkrijgbaar blijft in de frisse kleuren Lavendel, Klei en Zand.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!