VIDEO: Vandoorne heeft hoge verwachtingen van de Monaco E-Prix

DoorMatthias Hautekiet

26 april 2024

Stoffel Vandoorne (DS Penske Formula E) is hoopvol voor de Monaco E-Prix dit weekend. Het Circuit de Monaco is terug een echt Formula E circuit, waar inhalen perfect mogelijk. Bovendien was DS vorig jaar ook best competitief, maar door een fout met de banden moesten beide rijders achteraan starten in de race. Vandoorne verwacht dus hoog te kwalificeren en hoopt zo op een positieve race.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!