Nissan komt met volledige EV-gamma in aanmerking voor Vlaamse overheidspremie

DoorJens Mommens

19 februari 2024
Nissan Ariya

De Vlaamse premie voor elektrische wagens is nu ook van toepassing op de iconische elektrische crossover Nissan Ariya. Dit betekent dat iedereen een elektrische wagen kan kiezen die bij hem past in het Nissan gamma en dit voor zeer scherpe prijzen.

De Nissan Ariya trekt al veel aandacht sinds de lancering in de zomer van 2022. Het tijdloze design met Japanse invloeden en de efficiënte aerodynamica vallen meteen op. Klanten zijn ook erg tevreden over de luxueuze afwerking, de ruime binnenkant en de flexibele kofferbak. De intuïtieve, betrouwbare en relaxerende rijervaring ondersteund door een veilige en slimme uitrusting zorgen voor een sensationele volledig elektrische beleving.

Een EV-gamma voor elke smaak

Nissan heeft met de Ariya, LEAF en Townstar Combi een EV-gamma in huis waar iedereen een model kan vinden dat bij hem past. Deze modellen komen nu allemaal in aanmerking voor de Vlaamse premie voor elektrische wagens voor particulieren.

De elektrische crossover Nissan Ariya combineert design en technologie en zorgt voor een veilig gevoel tijdens elke rit. Deze totaalbeleving wordt nu aangeboden aan een zeer competitieve prijs. De Nissan Ariya Engage 63 kWh , is dankzij een voorwaardelijke stockpremie van € 6.850, een extra korting van € 1.500 en salonkorting van € 1000 tijdelijk verkrijgbaar voor € 39.950 in plaats van € 49.300 (inclusief BTW en parellak).

De Nissan LEAF staat al meer dan 10 jaar garant voor een perfecte elektrische rijervaring. Deze familiewagen met mooie looks en geavanceerde technologie is nu verkrijgbaar aan een ongelooflijke stuntprijs. De Nissan LEAF N-Connecta 39 kWh wordt nu tijdelijk met een korting van € 8.000 en salonkorting van € 2.000 aangeboden aan € 30.300 in plaats van € 40.300 (inclusief BTW).

Voor families die op zoek zijn naar veel ruimte, maar die niet willen inleveren op stijl en comfort heeft Nissan de Townstar Combi EV in huis. Deze veelzijdige wagen wordt nu aangeboden aan een zeer concurrentiële prijs. De Nissan Townstar Combi Acenta EV is nu dankzij een voorwaardelijke overnamepremie van € 1.000, extra korting van €2 .000 en een salonkorting van € 500 verkrijgbaar aan € 38.925 in plaats van € 42.425 (inclusief BTW).

DoorJens Mommens

Jens Mommens is een autosportfotograaf met een voorliefde voor Formule E. Hij test regelmatig nieuwe wagens en deelt zijn ervaringen met zijn lezers. Hij is ook een liefhebber van technologie, gaming en smartphones. Hij volgt de laatste trends en innovaties op de voet.

error: Piraterij is een misdrijf!