AFGELOPEN – Wedstrijd: win een LEGO® Technic Audi RS Q e-tron

DoorRedactie

4 januari 2024

Deze wedstrijd is afgesloten.

De Audi RS Q e-tron staat voor zijn derde Dakar Rally. Team Audi Sport heeft het baanbrekende rallyprototype, dat is uitgerust met een elektrische aandrijflijn, een hoogspanningsbatterij en een energieomzetter tot in de allerkleinste details geoptimaliseerd voor de zwaarste rally van het jaar. Naar aanleiding van de Dakar Rally van 5 tot 19 januari geven EVolution en Audi Belgium samen een Audi RS Q e-tron LEGO® Technic Set weg.

De drie rijdersteams met Mattias Ekström/Emil Bergkvist, Stéphane Peterhansel/Edouard Boulanger en Carlos Sainz/Lucas Cruz kijken optimistisch, maar ook met respect uit naar de lastigste opdracht van het jaar. Audi was de eerste constructeur die een T1U-model ontwikkelde voor de Dakar Rally. Het doel? Het elektrisch aangedreven prototype moet aantonen dat een voertuig met een lage uitstoot een van de zwaarste autosportevenementen ter wereld aankan en tegelijkertijd ook competitief kan zijn.

Dakar Rally met een totale afstand van ongeveer 7.900 kilometer

De rijders, bijrijders en het management van Team Audi Sport zijn het erover eens: alle deelnemers kijken aan tegen een bijzonder uitdagende editie van de Dakar Rally. Twaalf klassementsproeven in Saoedi-Arabië, waarbij in 14 dagen tijd 4.727 kilometer moet worden afgelegd. Met alle verbindingsritten erbij is het totale traject zelfs 7.891 kilometer lang. De teams moeten tijdens de klassementsproeven vaak meer dan 400 kilometer per dag afleggen.

Wedstrijd: win een Audi RS Q e-tron LEGO® Technic

Fans van rallyauto’s, zowel jong als oud, kunnen hun eigen LEGO® Technic Audi RS Q e-tron bouwen. Ontdek de elektrische wagen die Audi ontwikkelde voor de Dakar-rally. Dit model barst van realistische details, waaronder onafhankelijke vering op elk van de vier wielen en een speciaal ontworpen Technic-wielelement. Met de CONTROL+ app kun je de auto besturen en testen!

Kans maken op deze leuke prijs?

Vul onderstaand formulier in, volg onze Facebook en/of Instagram-pagina en maak kans op deze leuke bouwset op vier wielen!

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar wordt spoedig bekend gemaakt.

Door deel te nemen gaat u akkoord met ons wedstrijdreglement.

DoorRedactie

error: Piraterij is een misdrijf!