Elektrische MINI Cooper nu ook in John Cooper Works variant

DoorMatthias Hautekiet

6 december 2023
Elektrische Mini Cooper SE met John Cooper Works Trim

De nieuwe MINI Cooper E en SE zijn nog maar pas verkrijgbaar, of NIO heeft alweer een nieuwe trim voorgesteld. Na Essential, Classic en Favoured, kun je nu ook kiezen voor een sportieve John Cooper Works Trim.

Met deze trim krijgen de elektrische MINI Cooper modellen onder meer de rode John Cooper Works remklauwen. Het nieuwe John Cooper Works logo, dat wordt gekenmerkt door duidelijke contouren, komt bijzonder goed tot zijn recht met zijn traditionele rode, witte en zwarte kleurstelling en de gesymboliseerde geruite vlag op de achthoekige grille aan de voorkant. Het design wordt afgewerkt met 18″velgen in Lap Spoke 2-tone design met elk tien spaken. Wat vooral opvalt zijn de sportievere bumpers voor- en achteraan. Net boven de achterruit zien we dan weer kleine spoiler terugkomen. De rode accenten op het dak en de spiegels steken extra af tegen de donkere lak.

Naast de buitenkant, krijgt ook het interieur een upgrade met deze trip. Zo worden de zwarte kunstlederen zetels afgewerkt met rode stiksels en meerkleurig gebreid materiaal in het schoudergedeelte. De zwart-rode kleurencombinatie wordt doorgetrokken in de deurpanelen en op het dashboard in de vorm van een geblokte vlag.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!