De nieuwe Tenways AGO T is een stevige stadsfiets

DoorRedactie

10 juli 2023

Bij het Chinese Tenways zijn ze ervan overtuigd dat premium e-bike prestaties voor iedereen beschikbaar moeten zijn, zonder een torenhoog prijskaartje. En net daarom lanceer het merk vandaag de AGO T, de nieuwste telg in de TENWAYS-familie, een e-bike voor in de stad met een perfecte balans tussen prestaties, stijl en functionaliteit.

Comfort in elegantie

Met de AGO T wil Tenways fietsers een comfortabele en gemakkelijke rijervaring bieden, op een fiets die op maat gemaakt is om de ups en downs van fietsen in de stad gemakkelijk aan te kunnen. Door combinatie van onderdelen, die zorgvuldig zijn geselecteerd, wil het merk een premium rijervaring bieden. Dit op een frame dat is ontworpen voor superieure draagkracht en een uitzonderlijk uiterlijk.

Net als verschillende modellen in het TENWAYS-assortiment, heeft de AGO T een Gates carbon riemaandrijving. In vergelijking met traditionele ketting-derailleursystemen is de riemaandrijving superstil, betrouwbaar en extreem onderhoudsarm, omdat smering of regelmatige afstelling niet nodig is.

Samen met de Gates-riem werkt een Bafang M420 middenmotor, die krachtige en effectieve elektrische ondersteuning biedt met een stevig koppel van 80 Nm – goed om de meeste heuvels in stedelijke omgevingen gemakkelijk te kunnen nemen, zelfs met veel bagage.

bafang_mid_mounted_motor

In het achterwiel van de AGO T zit een Enviolo traploze schakelnaaf, stukje technologie dat traploos schakelen mogelijk maakt. Alle versnellingen zijn netjes in deze naaf ondergebracht, wat betekent dat er geen grote onderdelen buiten het wiel zitten.

Meer te ontdekken

Het stijlvolle frame is voorzien van een naadloos geïntegreerde, draagbare accu die een 504 Wh aan vermogen levert, goed voor tot wel 100 km fietsplezier. Een geveerde voorvork en een geveerd Selle Royal-zadel verhogen je comfort en helpen de hobbels in de stad te dempen.

De geïntegreerde bagagedrager is zo ontworpen dat hij perfect over het achterwiel past en kan lasten tot 25 kg dragen – ideaal voor boodschappen en andere spullen. De AGO T is ook compatibel met diverse accessoires, waaronder voordragers, wat hem tot een echt werkpaard maakt perfect voor gezinsuitstapjes met veel bagage!

agot

Voor wie is de AGO T?

De AGO T is ontworpen om het dagelijks leven van mensen die in de stad wonen aanzienlijk te verbeteren. Dankzij de robuuste constructie, mooie prestaties en serieuze draagkracht is het een veelzijdige optie voor stedelijk vervoer – een echt overtuigend alternatief voor auto’s en openbaar vervoer voor allerlei scenario’s. Met zijn krachtige middenmotor kun je erop vertrouwen dat hij ook de heuvelachtige gebieden op je route aankan, en dankzij de grote actieradius en het eenvoudig opladen ben je altijd klaar voor de dagtocht.

De AGO T is verkrijgbaar in groen, wit en zwart, en kost 2699 euro.

DoorRedactie

error: Piraterij is een misdrijf!