Kom naar de eMobility Day en ervaar jouw elektrische mobiliteit!

DoorMatthias Hautekiet

22 mei 2023

Op zaterdag 3 juni kan je van 10u tot 22u terecht op de eMobility day in Wieze. In de Oktoberhallen maak je er kennis met fabrikanten en leveranciers binnen het e-mobility landschap. Je kan er al je vragen over EV’s en E-Bikes kwijt. Daarnaast krijg je ook de kans om meerdere E-Bikes te testen op het indoor- en outdoor parcours. Ook een testrit in een EV doorheen Wieze behoort tot de mogelijkheden. De toegang is gratis, al wordt er wel aangeraden om op voorhand te registreren.

Wie, wat waar
  • Zaterdag 3 juni 2023
  • Bezoek mogelijk van 10u tot 22u
  • Waar: Oktoberhallen – Schrovestraat 22A, Wieze, België
  • Alle exposanten vindt je hier terug.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!