VIDEO: een blik achter de schermen bij DS Penske – deel 1

DoorMatthias Hautekiet

15 mei 2023

Het DS Performance development team geeft in een korte miniserie een exclusieve blik achter de schermen. Dit team is nauw verbonden met het Formula E team. Zij zijn immers verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van de aandrijflijn van de FE-wagens. Hun kennis en kunnen spelen dus een grote rol binnen de successen van het team. Het tweede en derde deel worden verwacht op 17 en 19 mei.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!