WEDSTRIJD: Win een LEGO Formula E wagen!

DoorRedactie

22 april 2024
Wedstrijd win een LEGO® Technic NEOM McLaren Formula E wagen

🎉🏎️🎈 Feest! EVolution bestaat 1 jaar! 🎉🏎️🎈

Het is tijd om de champagne te ontkurken en de confetti te laten vliegen, want we vieren een mijlpaal van epische proporties! EVolution viert zijn eerste verjaardag, een jaar vol spannende avonturen op de weg naar een groenere, schonere toekomst! Om dit te vieren geven we een LEGO Formula E wagen weg!

Van het wervelende landschap van elektrische voertuigen tot de sprankelende sterren van technologische innovatie, hebben we samen met jullie deze prachtige reis beleefd. Jullie onuitputtelijke steun, nieuwsgierigheid en passie voor de elektrische revolutie hebben ons gedreven om te blijven streven naar nieuwe hoogten, en daar zijn we jullie eeuwig dankbaar voor!

Dus laat ons samen toasten op de afgelopen 365 dagen van elektrische opwinding en vooruitgang, en laten we met hernieuwde energie vooruit kijken naar de vele avonturen die nog voor ons liggen! Blijf opladen, blijf innoveren en blijf de wereld verbazen met jullie onstuitbare passie voor de toekomst van mobiliteit!

Dank jullie wel voor een onvergetelijk eerste jaar!

Met elektrische groeten,

Het EVolution Team

Wedstrijd: win een NEOM McLaren Formula E LEGO® Technic set

De LEGO® Technic NEOM McLaren Formula E-wagen is niet zomaar een speelgoedauto; het is een viering van innovatie, snelheid en de grenzeloze verbeelding die de kern vormt van EVolution. Met zijn verbluffende details en compromisloze prestaties, zal deze wagen de harten van zowel jong als oud veroveren, en een blijvende herinnering worden aan ons fantastische eerste jaar samen!

Kans maken op deze leuke prijs?

Vul onderstaand formulier in, volg onze Facebook en/of Instagram-pagina en maak kans op deze leuke bouwset op vier wielen!

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar wordt spoedig bekend gemaakt.

Door deel te nemen gaat u akkoord met ons wedstrijdreglement.

Foto © Formula E

DoorRedactie

error: Piraterij is een misdrijf!