OnePlus bevestigt releasedatum OnePlus 12 en OnePlus 12R 

DoorJens Mommens

15 december 2023

Technologiemerk OnePlus heeft vandaag in een exclusieve video de releasedatum van zijn volgende vlaggenschipmodellen bevestigd. De exclusieve video, waarin het tienjarig bestaan met oprichters en vrienden van het merk wordt gevierd, laat zien dat de OnePlus 12 en OnePlus 12R wereldwijd vanaf 23 januari 2024 verkrijgbaar zijn. Voor het eerst in de geschiedenis gaat een OnePlus R-model ook buiten India en China te koop zijn.

EVolution kon de OnePlus 12 reeds testen tijdens een hands-on event eerder deze maand. Ook hebben we de OnePlus 12R al kunnen aanschouwen.

In slechts tien jaar tijd is OnePlus uitgegroeid tot een gerenommeerd technologiemerk met producten en gebruikers in alle uithoeken van de wereld. Tot op heden heeft OnePlus wereldwijd meer dan 50 markten betreden en een community van meer dan 50,2 miljoen leden opgebouwd. Volgens de laatste gegevens van het merk heeft de wereldwijde verkoop van OnePlus-toestellen in 2023 vanaf oktober een opmerkelijke stijging van 59% laten zien in vergelijking met het voorgaande jaar. Dit weerspiegelt de voortdurende internationale uitbreiding en erkenning van het merk.

Introductie van de OnePlus 12-serie

Aan de OnePlus 12-serie is tien jaar ontwikkeling voorafgegaan. Het toestel biedt hierdoor de perfecte balans tussen uitstekende prestaties, groot vermogen, effectieve warmteafvoer en een lange levensduur. De OnePlus 12 en OnePlus 12R zijn ontworpen om te bewijzen dat er geen Plus-, Pro- of Ultra-variant nodig is om de beste hardwarespecificaties en software-ervaring te bieden. In plaats daarvan hebben beide vlaggenschipmodellen elk hun eigen unieke kenmerken, waardoor gebruikers de keuze hebben om te kiezen wat voor hen belangrijk is.

De OnePlus 12 is een allround vlaggenschipmodel die het decennialange leiderschap van OnePlus op het gebied van technologische ontwikkeling weerspiegelt. Het toestel is uitgerust met de nieuwste Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform-processor en het vierde generatie Hasselblad-camerasysteem.

Daarbij beschikt de OnePlus 12 over een 64MP 3X-telefotocamera en Flowy Emerald-kleurstelling. Alles als eerbetoon aan het ‘Never Settle’-motto van OnePlus. De OnePlus 12R is het eerste model in de OnePlus R-serie die buiten India en China verkrijgbaar is. Beide vlaggenschipmodellen zijn vanaf 6 februari 2024 verkrijgbaar.

DoorJens Mommens

Jens Mommens is een autosportfotograaf met een voorliefde voor Formule E. Hij test regelmatig nieuwe wagens en deelt zijn ervaringen met zijn lezers. Hij is ook een liefhebber van technologie, gaming en smartphones. Hij volgt de laatste trends en innovaties op de voet.

error: Piraterij is een misdrijf!