Een nieuwe e-step bij Ninebot: eKickScooter E2 Pro E

DoorJens Mommens

27 oktober 2023

Segway-Ninebot, een grote speler in de wereld van micro-mobiliteitsoplossingen introduceert de Ninebot eKickScooter E2 Pro E, een variant die is ontwikkeld met de nieuwste technologieën. Deze e-step is ontworpen om te voldoen aan de stedelijke levensstijl en biedt een combinatie van kracht, bereik, veiligheid en gemak.

Door de nieuwste technologieën te combineren, is de E2 Pro E geschikt voor alle stadsrijders die op zoek zijn naar een premium rit tegen een scherpe prijs. De nieuwste interne RideyLong-technologie vergroot het bereik van de 275 Wh-batterij. Dit zorgt ervoor dat de E2 Pro E een maximaal bereik haalt tot 35 km in de standaardmodus. In de sportmodus en bij een maximale snelheid van 25 km/u moet 27 km haalbaar zijn. De achterwielmotor levert een maximaal vermogen van 750 W. Deze zorgt voor een efficiënte rit, waarbij hellingen tot 18% geen probleem vormen

Meer controle voor meer veiligheid

Om stabiliteit en veiligheid te garanderen, is de nieuwe E2 Pro E voorzien van het Traction Control System (TCS). Dit systeem voorkomt slippen op grindpaden of gladde wegen, waardoor zowel de stabiliteit als de veiligheid worden vergroot. De geïntegreerde richtingaanwijzers zorgen ervoor dat rijders zichtbaar zijn voor anderen, wat veiliger rijden in de stad bevordert. Bovendien bieden de grote 10″ lucht-en lekvrije tubeless banden comfort en stabiliteit, terwijl ze minimaal onderhoud vergen.

Een slimme e-step

De E2 Pro E is compatibel met het Apple Find My-netwerk. Hierdoor is het eenvoudig om de e-step op een kaart te lokaliseren. Deze functie is wel enkel weggelegd voor Apple-gebruikers. In de nieuwste versie van de Segway-Ninebot app kun je je ritten volgen en de levensduur van de batterij nagaan. Ook het aanpassen van de rij-instellingen is een mogelijkheid.

De E2 Pro E is verkrijgbaar via de webshop van Ninebot Segway voor € 399.

(persbericht)

DoorJens Mommens

Jens Mommens is een autosportfotograaf met een voorliefde voor Formule E. Hij test regelmatig nieuwe wagens en deelt zijn ervaringen met zijn lezers. Hij is ook een liefhebber van technologie, gaming en smartphones. Hij volgt de laatste trends en innovaties op de voet.

error: Piraterij is een misdrijf!