Lidl stunt met betaalbare Urban E-Bike

DoorMatthias Hautekiet

4 juni 2023

Winkelketen Lidl stunt deze week met een betaalbare Urban E-Bike, en dat is zeker geen van discounter kwaliteit. De CRIVIT Urban E-Bike X moet de concurrentie aangaan met VanMoof en Cowboy, voor de helft van de prijs.

Het ontwerp van de CRIVIT Urban doet meteen denken aan een E-Bike die zo uit het magazijn van VanMoof, Tenways en CowBoy kan rijden. Na enkele jaren van goedkoop ogende elektrische fietsen, heeft Lidl nu een premium model in de aanbieding staan. Voor € 1.299 krijg je een stijlvolle E-Bike met geïntegreerde batterij. Die accu van 360Wh is trouwens ook uitneembaar, ideaal dus om op je fietsvakantie je E-Bike op de hotelkamer op te laden. In lijn met andere aanbieders krijg je een bereik van om en bij de 75km. De 250W motor, gemonteerd op het achterwiel, biedt ondersteuning tot en met 25 km/u. Een belangrijk kenmerk is de ingebouwde koppelsensor. Deze zorgt voor de meest natuurlijke rijervaring, zonder dat er versnellingen nodig zijn. Hoe harder je trapt, hoe meer ondersteuning je krijgt van de motor. Geen gedoe trouwens met een ouderwetse ketting, maar een hypermoderne carbon verstevigde riem die voor 20.000 km rijplezier moet zorgen.

Enkel online verkrijgbaar

De CRIVIT Urban E-Bike X, 27,5″ is enkel in de webwinkel van Lidl verkrijgbaar. Daar betaal je € 1.333,99, inclusief BTW en levering. Deze wordt voor reeds 98% gemonteerd geleverd: stuur rechtzetten en vastdraaien, pedalen vastschroeven, zadelhoogte instellen en je bent klaar voor vertrek!

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!