David Beckmann vervangt Lotterer tijdens Jakarta E-Prix

DoorMatthias Hautekiet

23 mei 2023

Foto © Porsche

David Beckman zal André Lotterer vervangen tijdens de Jakarta E-Prix op 3 en 4 juni. Lotterer moet zich immers voorbereiden op de 24 Uur van Le Mans dat amper één week later plaatsvindt. Hierdoor kan hij niet deelnemen aan de double header in de Indonesische hoofdstad. Onverwacht komt het nieuws niet, gezien er binnen Avalanche Andretti is afgesproken dat Lotterer zijn focus op Le Mans zou liggen bij een eventuele clash.

DoorMatthias Hautekiet

Matthias heeft een bijzondere passie voor de autosport. Hij is vooral weg van de Formula E races en maakt dus vaak een uitstapje naar het circuit. Onze allrounder vindt u zowel achter zijn laptop terug om artikels te schrijven, maar ook met een camera in de hand is hij gelukkig!

error: Piraterij is een misdrijf!