Welkom bij EVolution!

DoorRedactie

30 april 2023

Welkom op de nieuwe website van EVolution!

Onze nieuwe website is ontstaan uit een interesse voor elektrische voertuigen en de toekomst van de autosport. Jullie kunnen bij ons terecht voor alle informatie over elektrische voertuigen (EV’s), laad infrastructuur, last-mile solutions en zoveel meer! Ook zullen wij heel wat autosport met een elektrisch of hybride kantje brengen.

Bijzondere aandacht zal er ook zijn voor de Formula E. Het meest ecologische en uitdagende kampioenschap binnen de eenzitters. Uiteraard zullen wij ook extra aandacht geven aan Stoffel Vandoorne en het DS-Penske Formula E Team.

Naast de elektrische autosport is onze tweede missie om jullie, onze lezers, wegwijs te maken in de wereld van EV’s. Dit beperkt zich niet enkel tot de wagens, maar ook laadpalen, infrastructuur en andere last-mile solutions (zoals E-bikes en E-steps) zullen aan bod komen. Wij hebben alvast een goed gevulde agenda om jullie de beste tests te kunnen brengen.

Volg zeker ook onze socials om op de hoogte te blijven van het laatste EV-nieuws.

Stay tuned voor meer!

Jens & Matthias

DoorRedactie

error: Piraterij is een misdrijf!