Stoffel Vandoorne maakt zijn intrede op het Autosalon

DoorJens Mommens

21 maart 2023
2022 ABB FIA FORMULA E VALENCIA TESTING on 13-16 december at Circuit Ricardo Tormo, Valencia - Spain

Regerend wereldkampioen in de Formula E, Stoffel Vandoorne, kreeg op het Autosalon in Brussel de sleutels overhandigd van zijn gloednieuwe DS 7 4×4. Deze plug-in hybride werd door Vandoorne zelf samengesteld en is daarmee uniek in zijn soort. Daarnaast past deze wagen ook volledig in de strategie van DS dat vanaf 2024 enkel nog elektrische wagens op de markt zal brengen. Een groot deel van de technologie in deze wagens komt dan ook rechtstreeks uit het elektrische wereldkampioenschap. Voor de ceremonie reed Stoffel met de gen2 Formula E wagen het Autosalon binnen. Ook kregen fans de kans om met de kampioen op de foto te gaan.

DoorJens Mommens

Jens Mommens is een autosportfotograaf met een voorliefde voor Formule E. Hij test regelmatig nieuwe wagens en deelt zijn ervaringen met zijn lezers. Hij is ook een liefhebber van technologie, gaming en smartphones. Hij volgt de laatste trends en innovaties op de voet.

error: Piraterij is een misdrijf!